Hooikoorts

Na jarenlang met hooikoortsproblemen ben ik uiteindelijk via via bij Sylvia terecht gekomen. Nu kom ik regelmatig terug voor ‘onderhoud’.

Hooikoorts komt al vaker voor in onze maatschappij. Het is een vervelende allergie. Niezen, jeuk, uitslag, exceem, verhoging en jeukende ogen zijn de meest voorkomende herkenningspunten.

Tijdens de eerste behandeling werd zichtbaar dat ik letterlijk voor alles wat groeit en bloeit allergisch was. Met een magneet op de buik en een flesje druppels ben ik naar huis gegaan in afwachting wat er met mijn lichaam ging gebeuren. Na iedere behandeling was resultaat zichtbaar en zeker voelbaar. De eerste behandelingen volgden 4 tot 6 weken op elkaar daarna werden de behandelperioden langer. En met resultaat. Het was niet altijd plezierig als je na een paar weken vreselijke exceem krijgt maar de foute stoffen moeten uit je lichaam. Het lichaam werkt en dat merk je. Het verschil met medicijnen en deze behandeling is dat het probleem bij de kern wordt aangepakt. Je moet geduld hebben want niet ieder probleem is na een paar behandelingen opgelost.

Ik ben zeer tevreden over deze behandelwijze en zal het zeker iedereen aanraden. Ik heb sinds lange tijd niet meer zo’n heerlijk voorjaar en zomer gehad als in 2008.

Door Paula.