Informatie

Altijd gedacht dat U met uw…
  • chronische pijnklachten (migraine, gewrichtsklachten, spierklachten etc.)
  • stress, depressie, burn-out etc.
  • chronische vermoeidheid
  • allergie (hooikoorts, voeding, etc.)
  • infectieziekten (bacterieën, schimmels, virussen, parasieten etc.)
  • huidaandoeningen (eczeem, psoriasis, etc.)
  • darm- en spijsverteringstoornissen ( lever/galwegen etc.)
…moest leren leven?

Bioresonantie Therapie

De Bioresonantie Therapie biedt de oplossing voor bijna alle klachten. Omdat een klacht of aandoening zich uit op een bepaalde plaats hoeft nog niet te betekenen dat daar ook de kern, oftewel, de oorzaak van het probleem ligt. Samen met het Bicomapparaat wordt het lichaam onderzocht om de verstoring of belasting op te sporen door middel van testampullen en lichaamseigenstoffen, zoals speeksel, urine, bloed of ontlasting. De klacht of aandoening kan bijvoorbeeld veroorzaakt zijn door bacterien, virussen, schimmels maar ook metaal-, straling- of een chemische belasting wat soms al jaren in het lichaam zit.

Deze methode van onderzoeken werkt tot in de cellen van de mens. In deze therapie wordt gewerkt met het Bicomapparaat dat via verschillende elektrodes, energetische informatie van een aangesloten persoon door kabels naar het apparaat geleid. Er wordt dus geen stroom van of naar het lichaam gevoerd. Het apparaat onderscheidt door middels van een biologisch filter de gezonde en zieke trillingen.

De Bioresonantie Therapie is een energetische behandelmethode gericht op het lichaam. De methode werkt therapeutisch met energie, meer specifiek met lichaamseigen trillingen van de patient.
Bioresonantie is een patientvriendelijke therapie dus ook heel geschikt voor kinderen. Iedereen reageert op zijn geheel eigen wijze op de therapie, dientengevolge zal elke behandeling ook anders verlopen. Belangrijk is het feit dat het lichaam de mogelijkheid krijgt om de zelfgenezende kracht te activeren en daarmee zelf aan de basis van de klacht te werken.

Bachbloesem en Californische bloesem therapie

Bachbloesem- en Californischebloesemremedies zijn tincturen bereid uit knoppen van bomen en planten en werken heel geneeskrachtig op onze gemoedstoestand. Vaak ontstaan er door bijvoorbeeld lichamelijke klachten of ziekte een disbalans in onze gemoedstoestand waardoor depressiviteit ontstaat. Ook kan bijvoorbeeld stress, nervositeit, onzekerheid of angsten weer een disbalans geven in het lichaam waardoor er juist weer lichamelijke klachten ontstaan. Door deze druppels in te nemen zal de gemoedstoestand weer in balans komen waardoor mensen zich geestelijk en lichamelijk prettiger voelen.

Deze remedies worden voor een ieder (volwassenen, kinderen, maar ook voor dieren) apart uitgetest zodat U er zeker van bent dat U de juiste druppels inneemt die echt noodzakelijk zijn. Voor meer informatie kunt U mailen naar info@trifens.nl.

Uittesten van vitamine en mineralen

Vitamines en mineralen zijn heel belangrijk voor ons lichaam voor de afweer, stofwisseling en opbouw van onze cellen. Maar wat de meeste mensen niet weten is dat men niet altijd alle vitamines of mineralen uit de voeding halen en dus aangevuld moeten worden met supplementen. Maar ook verkeerde vitamines en mineralen slikken kunnen vervelende bijwerkingen hebben en zelfs voor vergiftiging zorgen als het lichaam dit niet nodig heeft.

Om zeker te weten welke vitamines of mineralen U nodig heeft kunt U dit het beste laten testen, ook dit kan door middel van het Bicomapparaat , dan weet U dat er op een veilige manier wordt omgegaan met het innemen van vitamines en mineralen die U persoonlijk nodig heeft.