Meerdere klachten waar de dokter niets mee kon doen!

Ik ben niet iemand die snel naar de dokter gaat, want mijn kwaaltjes zie ik als ongemakken.
Maar na de ervaringen van mijn schoonvader, schoonmoeder, tante en nicht ben ik toch ook maar eens bij Sylvia langsgegaan.
Nou, dat is het beste op lichamelijk en geestelijk gebied dat me overkomen is! Ik wist niet dat ik zoveel “kleine klachten”
had waar wel iets aan te doen was. Om een paar voorbeelden te noemen; ’s morgens werd ik bijna altijd wakker met opgezette, pijnlijke handen.

Mijn borsten doen sinds mijn 20ste zoveel pijn dat ik er niet op kon liggen en aanraken was alles behalve plezierig, last van mijn urinewegen al sinds mijn kindertijd en zo waren er meer dingetjes. Geen dokter die wezenlijk iets deed…Ook mijn gemoedstoestand was niet zo best. Door veel tegenslagen was de rek er nogal uit. Maar sinds Sylvia mij regelmatig behandelt, heb ik geen dikke, pijnlijke handen meer, mijn borsten doen GEEN pijn meer en Ik ben door het afgelopen moeilijke jaar heen gehuppeld!!!

Maar het meest geweldige verhaal is toch dat mijn dochter van 17 ruim een jaar geleden klachten aan haar kuit kreeg, waardoor zij zelfs 3 maanden in een rolstoel heeft gezeten. Onderzoeken door de Chirurg, Neuroloog, Anesthesist en Reumatoloog hebben niets opgeleverd. Maar al na de eerste behandeling ging de rolstoel aan de kant en ze loopt nog steeds zonder pijn. Ook is zij een stuk evenwichtiger geworden en blij dat haar darminfectie ook al afneemt! Nu is mijn zoon onder behandeling voor zijn hoofdpijn en knapt al op!

Sylvia, je bent een schat, we houden van je!

Door Patricia.